29 Haziran 2012 Cuma

Pepeyi çocuklar neden seviyor

Trt'nin değişen çehresi , yayınlarında birçok değişikliğe ve gelişmeye neden oldu. Aslında hiçte fena da olmadı. Trt okul köhne yayın akışından kurtuldu , kendine özel ve dolu dolu içeriklerle hazırlanmış programlar muhteşem bir çalışmanın ürünü diyebilirim.

Değişen ve gelişen trt kanallarından biride trt çocuk oldu. Yeni ve özel programları sayesinde neredeyse özel çizgi film kanallarını bile zorladı hatta kimi zamanda gerilerde bıraktı. Peki trt'e bu başarıyı nasıl kazandı ?

Basit , özüne döndü . özellikle çocuk yayınlarında pepe olsun , keloğlan olsun halkın içinde kahramanlardı. Keloğlan zaten masal kahramanımız ve içimizden biri , rüştü asyalının keloğlan filmleri sayesinde de ölümsüzleşti.

Pepe ise tam bir yenilik . Türk insanının her alanda gelişebileceğini ve üretkenliğinin başarısını gösteren pepe filmi tüm çocuklar tarafından izlenir duruma geldi. Pepe izlemeyen çocuk kaldımı bilmiyorum. Hatta öyle hale geldiği pepe oyunları ve pepe şarkıları , küçük zihinlerde yer etti ve dilden dile dolaşıyor.

Pepeyi türk çocuğuna kazandıran ve insanımızı çakma wolt disney çizği filmlerinden kurtaran emektar insanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder